Dijous 12 de gener tindrà lloc la desena edició de la trobada Còctels & Blocs. Serà a partir de les 19:00 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35 de Barcelona. L'objectiu durant el 2012 serà convertir aquestes trobades, que es van iniciar al gener de 2011, en un esdeveniment orientat especialment a les dones emprenedores i professionals.

Logotip de Còctels & Blocs
Logotip de Còctels & Blocs.

Dones en Xarxa comença el 2012 donant una nova direcció a les trobades Còctels & Blocs, ja que considera que, en un moment com l’actual, cal apostar per l’emprenedoria i el lideratge femenins com una de les vies més importants per superar la crisi econòmica.

Per aquest motiu, la primera convidada de 2012 serà l’economista Joana Sánchez, un bon exemple d’emprenedoria femenina, ja que ha orientat la seva carrera professional als àmbits d’Internet, el màrqueting i la direcció d’equips.

Per confirmar l'assistència, envieu un correu electrònic a donesenxarxa[arrova]donesenxarxa.cat amb assumpte X Còctels & Blocs, o responeu a través de l’esdeveniment que han creat a Facebook.