Pau Gámez, coworker de Co-Work-TIC Sant Feliu. Fotograma de vídeo.
Pau Gámez, coworker de Co-Work-TIC Sant Feliu. Fotograma de vídeo..

El Punt TIC de la Torre del Roser de Sant Feliu de Llobregat acull des de fa un any el centre de coworking Co-Work-Tic Sant Feliu. Es tracta d'un espai de treball on els emprenedors/ores, freelances o professionals autònoms així com els innovadors socials poden desenvolupar la seva feina en un ambient de preincubació, cooperació, col·laboració, intercanvi d'experiències i sinergies.

Els i les coworkers de Co-Work-Tic Sant Feliu han volgut donar a conèixer l'espai, tot explicant en un vídeo els beneficis que els comporta treballar-hi. Destaquen, sobretot, l'ambient relaxat, tranquil i sense distraccions i el suport mutu entre els coworkers.

Així ho explica, per exemple, Conchi Gavilán, CEO de Mans Digitals: “És una oportunitat per compartir experiències, resoldre dificultats que puguin sorgir amb algun client o nou projecte. El fet d'estar amb gent que treballa en el mateix sector que tu fa que siguem més àgils a l'hora de resoldre dificultats o presentar propostes creatives a un client”.

 

 

Aquest, però, no és l'únic vídeo que han realitzat per promoure el Co-Work-Tic Sant Feliu. Al canal de Youtube de Sant Feliu On Line en trobareu més. Un d'ells explica d'una manera molt original els avantatges de treballar en aquest centre de coworking. Aquí el teniu: