Guanyadors del concurs Yuzz Sant Feliu amb els participants a la jornada
Guanyadors del concurs Yuzz Sant Feliu amb els participants a la jornada.

El passat 2 de juliol a les 18.00 hores va tenir lloc a la sala d’actes de la Torre del Roser l’acte de cloenda del programa Yuzz 2012/2013 a Sant Feliu de joves i creació d’empreses de base tecnològica i la presentació del nou espai de coworking de Sant Feliu de Llobregat, ubicat al Punt TIC de la Torre del Roser.

El Regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Manel Carrion, va presentar l’acte i va fer èmfasi en el que havia suposat aquest any de Yuzz a la ciutat, valorant la qualitat del nou col·lectiu de joves emprenedors de base tecnològica del nostre municipi.

Per la seva banda, en Ricard Faura, cap del servei de Societat de Coneixement de la Generalitat de Catalunya, va exposar què hi ha d’innovador en el concepte de coworking i com els Punt TIC han volen ser capdavanters en la gestió d’aquest tipus d’espais, felicitant l’espai de la ciutat de Sant Feliu per la iniciativa pionera duta a  terme en aquest àmbit.

Un cop feta la presentació més institucional, Meritxell Pedreño, tècnica de suport de l'àrea de coworking de l’Ajuntament de Sant Feliu, va mostrar com ha evolucionat el concepte de coworking en els darrers temps i a casa nostra i va fer la presentació del què ofereix el nou espai de coworking Co-Work-TIC. Aquest nou espai està ubicat a la segona planta de la Torre del Roser i vol ser un punt de trobada per a persones amb inquietuds emprenedores i innovadores, empresarials o socials, on establir sinergies col·laboratives. El mecanisme per sol·licitar l’ús de l’espai és totalment digital mitjançant un formulari web: “Sol·licitud d'ús de l'espai de Coworking”.

Després, Joan Povedano, coordinador del programa Yuzz a Sant Feliu de Llobregat, va fer una valoració de l’evolució dels participants i dels 14 projectes que han acabat el concurs, agraint el seu esforç i cooperació.

El moment més emotiu de la jornada va ser el lliurament de diplomes a tots els participants en el projecte Yuzz que van tenir l’ocasió d’exposar breument en què ha consistit la seva idea de negoci que molts ja estan desenvolupant. Finalment, es va fer lliurament del premis als guanyadors del concurs Yuzz a Sant Feliu.

 

Lliurament de premis del concurs Yuzz

El primer premi va recaure en l’empresa JMC Developers, pel desenvolupament d’una tecnologia que permet integrar el reconeixement de so als smartphones: la tecnologia Silence. Carlos Blasi, en representació de JMC Developers, viatjarà una setmana a Silicon Valley i optarà a un dels tres premis amb dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 €) destinats als tres millors projectes a nivell nacional.

Els altres dos guanyadors van ser Amb Seny Estudi i Footprints. Amb Seny ha dissenyat un videojoc per a mòbils que permet als estudiants de 2on de Batxillerat repassar els continguts de l’assignatura d’Història i superar amb facilitat la Prova d’Accés a la Universitat. Per la seva banda, Footprints és una empresa on line dedicada a l’organització de viatges per a estudiants d’intercanvi on se’ls ofereix la possibilitat de conèixer els llocs més emblemàtics del país combinant l’interès turístic amb la gastronomia, paisatge, festa, cultura i noves amistats en un entorn jove i participatiu...

Als tres  primers classificats se’ls ofereix la possibilitat d’utilització gratuïta durant 6 mesos als espais de coworking d’emprenedoria i innovació social digital del Punt TIC de la Torre del Roser així com els serveis de preincubació i assessorament. Per la seva part, dos partners locals del projecte, oferiran una ampliació d’aquests guardons. D'una banda, tres llocs de treball durant 3 mesos al Social Talent Work Center de Molins de Rei, i serveis SEO i tutorització de posicionament web en cercadors personalitzada de l’startup Go2Jump a tres projectes del Centre Yuzz Sant Feliu.

Des de Sant Feliu On line volem felicitar a tots els participants en el programa i molt especialment els guanyador del concurs Yuzz Sant Feliu.

 

Podeu trobar més informació sobre l’espai de coworking a l’enllaç www.santfeliu.cat/coworking i sobre el concurs Yuzz a http://www.santfeliu.cat/common/doc/document.faces?xmid=21512.

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4