Presentació del projecte Employment Toolkit
Presentació del projecte Employment Toolkit.

El dinamitzador de l'Òmnia de la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat, Josep Oliveras, va exposar el taller TicBoi per a joves que desenvolupen a l'Òmnia.

Pel que fa a la feina que es fa en els Punts TIC de les zones rurals, van intervenir-hi la Paloma Hernández i el Xavier Farré del Punt TIC del Solsonès i la Laura Villena, del Punt TIC de Lluçà.

En l'àmbit de la innovació, el Jordi Colobrans, de Citilab, va presentar el projecte Laborlab i el Daniel Marco, responsable de Promoció Industrial TIC de la DGTSI, va destacar el foment dels perfils professionals de la Societat Digital.

En el següent vídeo, podeu veure un resum d'aquest darrer bloc de ponències.

Els recursos presentats per la Laia Fauró i l'Isidre Barmúdez, de la Fundació Esplai, van centrar les darreres ponències abans de la clausura. En aquest sentit, es va presentar el projecte Employment Toolkit, una iniciativa europea que ofereix recursos als usuaris/àries de telecentres per a la recerca de feina. També inclou material adreçat a dinamitzadors/ores, que realitzen una tasca de facilitadors/ores.

Finalment, la cloenda de la jornada va anar a càrrec de Ricard Faura, cap del Servei de Societat del Coneixement, que va destacar la qualitat dels ponents, i Marta Jové, cap del servei de Cooperació i desenvolupament Social, que van destacar la feina que fan els Òmnia amb els col·lectius en situació de risc.

En aquest darrer vídeo, us oferim allò més destacat de la ponència i de les intervencions de clausura de la Jornada de dinamització de la Internet Social.