La Casa d’Oficis Ciutat Digital III de Sant Feliu de Llobregat organitza un cinefòrum emmarcat en el món de les noves tecnologies, ja que la pel·lícula que es projectarà i comentarà és "The social network" (“La Red Social”).

Logotip de la Casa d'oficis de Sant Feliu
Logotip de la Casa d'oficis de Sant Feliu.

El cinefòrum tindrà lloc al Cinebaix el proper divendres 4 de febrer a les 18:30h (C/ Joan Batllori, 21). La projecció del film és l’eina per plantejar el marc del posterior debat que tractarà les xarxes socials a Internet i les seves implicacions i impacte a la societat. La tertúliaentre tots els assistents estarà dinamitzada per tres persones molt implicades en el món de les TIC i l’anomenat moviment Web 2.0: en Josep Rivera, l’Alicia Cañellas i la Maria Ripoll.

“La red social”  la va dirigir David Fincher i narra la història dels fundadors de Facebook, dos joves que durant l’any 2003 van desenvolupar a la facultat de Harvard aquest projecte. Facebook és la xarxa social d’Internet més estesa pel món i, a mitjans de l’any passat, va assolir els 500 milions d’usuaris/àries. El film, bassat en el llibre “The Accidental Billionaires” de Ben Mezrich, ha estat guardonat amb quatre Globus d’Or a la present edició: millor director, drama, guió adaptat i banda sonora.

La sessió comptarà amb el suport tècnic i la dinamització dels alumnes-treballadors de la Casa d’Oficis Ciutat Digital III. Aquest és un programa municipal de formació i treball on es capacita en dinamització digital multimèdia a un grup de 20 joves d'entre 16 i 25 anys.

Podeu confirmar la vostra assistència a través del Facebook.