Logotip de la Casa d'oficis de Sant Feliu
Logotip de la Casa d'oficis de Sant Feliu.

El cinefòrum tindrà lloc al Cinebaix el proper divendres 4 de febrer a les 18:30h (C/ Joan Batllori, 21). La projecció del film és l’eina per plantejar el marc del posterior debat que tractarà les xarxes socials a Internet i les seves implicacions i impacte a la societat. La tertúliaentre tots els assistents estarà dinamitzada per tres persones molt implicades en el món de les TIC i l’anomenat moviment Web 2.0: en Josep Rivera, l’Alicia Cañellas i la Maria Ripoll.

“La red social”  la va dirigir David Fincher i narra la història dels fundadors de Facebook, dos joves que durant l’any 2003 van desenvolupar a la facultat de Harvard aquest projecte. Facebook és la xarxa social d’Internet més estesa pel món i, a mitjans de l’any passat, va assolir els 500 milions d’usuaris/àries. El film, bassat en el llibre “The Accidental Billionaires” de Ben Mezrich, ha estat guardonat amb quatre Globus d’Or a la present edició: millor director, drama, guió adaptat i banda sonora.

La sessió comptarà amb el suport tècnic i la dinamització dels alumnes-treballadors de la Casa d’Oficis Ciutat Digital III. Aquest és un programa municipal de formació i treball on es capacita en dinamització digital multimèdia a un grup de 20 joves d'entre 16 i 25 anys.

Podeu confirmar la vostra assistència a través del Facebook.