El Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC) convoca per a Sant Jordi la segona edició del seu concurs de relats CINC-Cents per CINC-Centes. La peculiaritat d'aquest certamen literari és que les històries han d'estar ambientades en un centre de negocis. El relat guanyador esdevindrà el primer capítol d'una websèrie.

Concurs Sant Jordi de CINC
Concurs Sant Jordi de CINC.

El certamen CINC-Cents per CINC-Centes està obert a escriptors amateurs de més de 18 anys i el termini per presentar les propostes és avui mateix, 15 d’abril. El concurs, de temàtica lliure, ofereix uns escenaris i uns personatges predefinits amb els quals els participants hauran de filar una historia de gènere lliure amb aquest elements i un denominador comú: tot ha de succeir dins d’un centre de negocis.

El premi està dotat amb 500 euros. A més, el relat guanyador es convertirà en el guió d’un episodi pilot d’una websèrie ambientada a un centre de negocis. D’es de CINC no descarten fer un recopilatori amb els millors relats de la present edició.

Per participar-hi es poden penjar els textos a la plana web sant-jordi.cinc.com o participar a través de l’app localitzada al seu compte de Facebook. El guanyador/a es donarà a conèixer el 23 d’abril coincidint amb el Dia de Sant Jordi.