Centre Yuzz de Sant Feliu de Llobregat
Centre Yuzz de Sant Feliu de Llobregat.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat acull un dels centres de la iniciativa Yuzz, un projecte de la Fundació Banesto, centrat en 20 joves amb idees i projectes d'emprenedoria de base tecnològica. La seu local de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) és col·laboradora del Centre Yuzz Sant Feliu i oferirà a la ciutadania i el teixit empresarial local una sèrie de xerrades divulgatives d'interès a càrrec d'experts del seu equip docent. Ho farà mitjançant el cicle de xerrades Yuzz per a emprenedors/ores, que inclourà les següents sessions:

  • 17 d'abril: "Emprenedoria social", a càrrec de Patricia Sáez, directora del Màster MBA en Social Entrepreneurship de la UOC.
  • 24 d'abril: "Com captar i mantenir clients", a càrrec de Josep Albertí, col·laborador docent de la UOC Business School i soci de la xarxa social per a empreses Grera.
  • 15 de maig "Obrir-se als mercats internacionals", a càrrec de Montserrat de Riquer, col·laboradora docent de la UOC Business School.
  • 29 de maig: "Emprenedoria i microempresa", a càrrec de Joan Torrent, director de la UOC Business School.

Totes les xerrades es realitzaran de 18.30 a les 20.00 hores, a la Sala d'Actes de l'edifici Torre del Roser (c/ Joan XXIII, 14) de Sant Feliu de Llobregat.

Més informació