Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Cicle de sessions de robòtica i programació a l'Alta Ribagorça

Publicat el 02/02/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Robòtica i programació a l'Alta Ribagorça
Robòtica i programació a l'Alta Ribagorça. Llicència: Tots els drets reservats

Després d'una época marcada per la pandèmia de la Covid-19, les restriccions, els confinaments, etc. el Punt TIC de l'Alta Ribagorça i els centres d’ensenyament de la comarca reengeguen el cicle de sessions de robòtica i programació que es desenvoluparà a tot els centres d'ensenyament de primària i secundària.

Les primeres formacions es desenvoluparan al Pallars Jussà, a l'escola d'Espluga de Serra. Les sessions s'emmarquen dins un projecte STEAM iniciat ara fa prop d'un any, amb motiu de la Mobile Week Pirineus 2020, i en el desenvolupament de projectes d'innovació social, digital i col·laborativa, seguint les polítiques digitals de la Generalitat de Catalunya, i que van ser interrompudes per la declaració d'estat d'alarma, ara fa prop d'un any.

Durant els mesos de febrer i març es desenvoluparan els tallers a les escoles que formen part de la ZER Alta Ribagorça i entre els mesos de març i abril es desenvoluparan a l'escola i a l'institut del Pont de Suert. La proposta va obrir una línia de col·laboració entre el Telecentre i els centres d’ensenyament de la comarca, donant continuïtat a aquesta línia de treball en les següents anualitats.