Logotip de CESICAT
Logotip de CESICAT.

Els objectius d'aquesta iniciativa són:

  • Reflexionar i aprendre entorn de la rellevància dels conceptes de seguretat, protecció de dades, de sistemes, conductes i hàbits segurs, recomanacions, etc.
  • Capacitar en la gestió de les eines i els recursos que afavoreixen les mesures de protecció.
  • Reconèixer els col·lectius i agents socials susceptibles de necessitar formació i assessorament i aprendre a confeccionar i implementar accions formatives.
  • Conèixer les fonts d'informació fiables i contrastades.

Amb una càrrega lectiva de 30 hores, els curs s'iniciarà el proper dia 28 de juny i la data màxima de finalizació serà el 30 de juliol, podent finalitzar abans previ acord amb el consultors de la formació.

El continguts de la formació són:

  1. Els conceptes de seguretat i els àmbits on és aplicable: personal/professional, públic/privat, empresarial, administració pública, etc.
  2. Els canals, eines, recursos i instruments relacionats amb la seguretat: equips, sistemes, canals, eines col·laboratives, xarxes socials, jocs interactius, repositoris de continguts, agendes compartides, MUME, entorns d'aprenentatge, signatura i certificat digital, contrasenyes, gestions telemàtiques, etc.
  3. Eines i recursos per a la protecció: configuració i manteniment dels sistemes informàtics.
  4. Legislació aplicable a la seguretat de la informació.
  5. Recomanacions per a infants, joves, persones adultes, famílies, docents, etc.
  6. Didàctica eficaç, dinamització de l'aprenentatge i plataformes d'aprenentatge.

Si estàs interessat o interessada, envia un correu electrònic a oficina.tecnica[arrova]punttic.cat i contactarem amb tu per tal de tramitar la teva inscripció.