Telecentre.org Foundation (TCF) i Google han unit les seves forces per oferir formació gratuïta i una certificació internacional en eines de Google.

Certificació eines Google
Certificació eines Google.

L'Acadèmia de Telecentres (TCA), el braç formatiu de TCF, ofereix aquest programa de capacitació i certificació a través de la plataforma d'aprenentatge TCA: http://academy.telecentre.org/moodle/.

Amb aquesta formació es pretén expandir les competències digitals i incrementar el nivell d'ocupabilitat dels usuaris de telecentres i membres de la Comunitat global de telecentres. Cobreix els següents aspectes:

. Google Chrome
. Google Apps
. Google Search
. Google Plus
. Internet Safety

Disponible en anglès i espanyol, el curs pot realitzar-se sense limitacions horàries o de lloc, cada estudiant pot organitzar-se segons les seves possibilitats o interessos. En el moment en què els estudiants se sentin preparats, poden fer l'examen i obtenir la certificació. L'examen consta de 60 preguntes senzilles (no és necessari finalitzar el curs per poder fer l'examen).

Per inscriure's al curs, s'ha d'anar a la plataforma de TCA (http://academy.telecentre.org/moodle/), i emplenar el formulari que apareix en clicar “crear nou compte”.

La certificació obtinguda té validesa internacional.