Els membres de la Asociación Comunidad de Redes de Telecentros es van reunir el dimecres dia 17 de maig, en el marc d'una jornada de treball que van presentar en Josué Sallent Ribes, director general de Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i en Juan Francisco Delgado, vicepresident de l'Associació.

Reunió redes
Reunió redes.

L'Albert Pujol de Televall i la Paloma Hernàndez, el Francesc Altes Nolla i la Montse Barreda Bajona, del Punt TIC del Solsones, van assistir a la jornada com a convidats especials. Conèixer i intercanviar impressions i experiències va ser un dels objectius de la seva presència. 

La reunió es va celebrar al Citilab de Cornellà i al llarg de la jornada els diferents agents representants de les xarxes van treballar en torn a les diferents estratègies que l'entitat està dissenyant per tal d'enfortir les seves accions. Els eixos de treball que centren les diferents comissions son:

  • Els reptes de futur als telecentres
  • Gènere i tecnologia
  • Discapitat i tecnologia
  • Perfil i formació del dinamitzador del telecentre

El Màster de Dinamització de la Societat de la Informació, promogut per l'UOC (universitat Oberta de Catalunya)  i l'STSI (Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació) es va presentar en el marc d'aquesta trobada i va despertar l'interès de tots els assistents.

Més informació a: plana web de la Asociación Comunidad Red de Telecentros i a la web de Citilab, amfitrió de la convocatòria.

En aquest enllaç podreu veure fotografies de l'esdeveniment.