Casal d’estiu al Telecentre de Les Preses
Casal d’estiu al Telecentre de Les Preses.

El Casal de Les Preses és un dels que compta amb més participants, acollint nens i nenes de tota la comarca de la Garrotxa. Entre les moltes activitats que realitzen els participants, com natació, esports de lleure, excursions, jocs, hi ha també unes hores dedicades a les noves tecnologies.

Aquest any els participants estan integrats en quatre grups, repartits per edats. Els més petits tenen 3 anys i els més grans 12. En funció d’aquests grups el professor del curs els proposa un seguit d’activitats per anar descobrint els recursos que la xarxa posa a la seva disposició, tant per lleure com per formació.

En el cas dels més petits, la funció de les sessions és que coneguin el funcionament de l’entorn dels PC, i que es familiaritzin en l’ús d’Internet. En el cas dels més grans, normalment ja habituats i coneixedors de l’ordinador i del seu entorn, es tracta de oferir-los noves possibilitats per aprendre i divertint-se.

Tenint en compte que estem en període estival i vacacional, s’intenta que totes les activitats proposades siguin amenes i divertides, la qual cosa no vol dir que alhora no siguin instructives.

Durant el més de juliol seran prop de vuitanta els nens que  hauran passat per l’aula del telecentre. Cada un d’aquests grups realitza una sessió a la setmana.

 

A més a més, el Telecentre de Les Preses continua la seva activitat quotidiana i  ja s’està preparant pel seguit de cursos i xerrades que començaran el mes de setembre. Si voleu consultar la programació ho podeu fer al web del Centre d'Empreses de Les Preses.