L'Òmnia Casa Caritat de Valls aposta un any més per impulsar tota una setmana d'activitats amb la finalitat de divulgar millor Internet i implicar a tota la població. Des d'avui, 11 de maig, fins al proper dilluns, 17 de maig, es portaran a terme infinitat d'activitats.

FesInternet 2010
FesInternet 2010.

Avui, 11 de maig, es donarà inici a les jornades FesInternet amb una xerrada sobre el llibre digital i els canvis que comporta en les formes i hàbits de lectura. Durant els propers dies hi haurà xerrades sobre diversos temes, jornada de portes obertes als Punt TIC-Òmnia de Casa Caritat i del Barri Antic, la segona trobada dels i de les blocaires de l'Alt Camp, una jornada de programari lliure i una trobada de la comunitat del programari lliure de l'Alt Camp. Com veieu, un dels eixos vertebradors de la setmana d'Internet serà el pprogramari lliure.

Dilluns 17 de maig, Dia Mundial d'Internet, els protagonistes seran la Viquipèdia i l'Òmnia Casa Caritat, ja que, es farà una sessió per incorporar els termes "Casa Caritat" i UEC" a la Viquipèdia. També s'afegiran l'audio mapa de Woices.

Podeu consultar el programa complet de la Fira FesInternet 2010 en aquest enllaç.