Girona Emprèn
Girona Emprèn.

La càpsula sobre els conceptes bàsics per obrir un comerç electrònic tindrà lloc el 8 de novembre de 9.30 a 12.00 hores. S'hi farà un repàs de les bases que cal tenir en compte en crear aquesta mena de negocis a la xarxa, des del domini a noves situacions que es viuen a l’entorn d’aquest nou entorn com ara els traspassos de negocis online.

El dia 22 de novembre, de 9.45 a 13.00 hores, es farà la segona càpsula en què es treballaran dues eines molt útils a l’hora d’implantar l’estratègia de màrqueting a la xarxa com són Google Analytics i Google Adwords. La primera de les eines és un servei gratuït que permet tenir unes estadístiques molt acurades sobre les visites que rep un lloc web mentre que la segona és el programa que utilitza el cercador Google per oferir la possibilitat a les empreses de fer el seu anunci en cerques de clients potencials.

Totes les activitats es realitzen al Centre d’Iniciatives Locals. Es tracta de sessions gratuïtes, però les places són limitades i, per tant, cal inscripció prèvia.

Trobareu més informació en aquest enllaç.