El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre forma part de la xarxa Catalunya Emprèn, programa impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu (FSE).

Logotip del Telecentre de la Ribera d'Ebre
Logotip del Telecentre de la Ribera d'Ebre.

En el marc d’aquest programa, hem programat, entre d’altres accions, les Càpsules formaties sobre l'ús de la taurelta al teu negoci, on podreu veure, al fulletó adjunt, els horaris i el contingut a desenvolupar. Aquestes seran impartides pels tècnics del Departament d’Informàtica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i dinamitzadors del Telecentre comarcal.

Les mateixes càpsules formatives es desenvoluparan en dos municipis diferents, per tant, podreu escollir el lloc on us vagi millor assistir:

  • Opció 1: Els dies 16 i 18 de setembre es faran a Móra d’Ebre - Telecentre de la Ribera d'Ebre (data límit d’inscripció: 15 de setembre – màxim 9 places)
  • Opció 2: Els dies 23 i 25 de setembre es faran a Flix - Centre d'Empreses "La Ribera" (data límit d’inscripció: 22 de setembre – màxim 9 places)

Per a més informació i inscripcions, podeu trucar al telèfon 977 40 18 51 (Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i Telecentre comarcal).