Biz Barcelona
Biz Barcelona.

Aquesta jornada reuneix les solucions per a la creació, el creixement i la internacionalització d’empreses i projectes empresarials. 

Comptarà amb quatre espais o àrees:

  • Assessorament i serveis: Experts d'entitats assessores ofereixen assessorament personalitzat per a crear una empresa, com aconseguir finançament, informació sobre innovació i tecnologia, màrqueting i vendes, internacionalització, etc.
  • Finance Marketplace: Noves vies de finançament per als emprenedors. Contacti amb inversors locals, nacionals i internacionals que estan disposats a invertir en una idea empresarial.
  • Programa de jornades: Un fòrum de coneixement i intercanvi de primer nivell, on es debat sobre una gran diversitat de temàtiques a càrrec d'institucions de referència i amb la participació de ponents amb una gran trajectòria.
  • Networking i cooperació: Per a potenciar la interacció, aquests espais, Video Pitch, El Mur, Conecta VIP, ofereixen activitats face to face entre els visitants, per a generar contactes comercials i aprofitar sinèrgies.

Si vols assistir a Biz Barcelona 2013 com a assistent pots aconseguir la teva acreditació a través de la plana web per 12 euros o in situ per 15 euros.