El Programa de Beques d'Investigació Amy Mahan per avaluar l'impacte de l'Accés Públic a les TIC és un projecte de divuit mesos de durada patrocinat pel Centre Internacional d'Investigacions per al Desenvolupament (CIID) i administrat per la Universitat Pompeu Fabra.

Accés TIC
Accés TIC.

A més, compta amb la col·laboració d'acadèmics de la Universitat de San Andrés (Buenos Aires, Argentina), la Universitat de Filipines (Manila) i de l'LINK Centre de la Universitat de Witwatersrand a Sud-àfrica.

Els objectius del Programa són: aprofundir i enfortir la capacitat d'investigadors/ores novells en països en vies de desenvolupament per tirar endavant estudis rigorosos sobre l'accés públic a les TIC, i, alhora, estimular la disponibilitat d'acadèmics de qualitat dedicats al tema en països en vies de desenvolupament.

El Programa atorgarà fins a 12 beques de recerca a investigadors/ores novells de països en vies de desenvolupament d'Àfrica i l'Orient Mitjà, Àsia i Amèrica Llatina i el Carib. Aquestes beques aportaran fons i serveis especialitzats tècnics de manera que els investigadors/ores puguin dur a terme una investigació original adreçada a respondre una o més preguntes prioritàries sobre l'impacte de l'accés públic a les TICs.

Trobareu tota la informació en aquest enllaç.