Màster innovació social
Màster innovació social.

L'objectiu és impulsar la capacitació del personal dinamitzador i donar suport a l'adquisició de noves competències en matèria d'innovació social.

El Màster pretén generar una comunitat els més global possible que ofereixi continguts oberts, models d'aprenentatge entre parells (amb grups relativament petits), programes de treball curts (3 mesos de durada aprox.) i la recerca d'aprenentatges basats en projectes d'innovació (com a unitat de mesura i de desenvolupament de la innovació) i amb continguts que sempre estiguin al dia pel que fa a les tecnologies i les demandes del sector industrial.

El contingut i la qualificació del professorat, amb una important implicació i coneixement del desenvolupament dels Telecentres al món, permetrà participar al personal dinamitzador de tota la geografia nacional. És per això que l'Associació de Telecentres ha vist interessant posar a disposició dels dinamitzadors de les diferents xarxes de Telecentres, una sèrie de beques en base a un acord amb la Universitat Internacional d'Andalusia.

La intenció és impulsar la capacitació del personal dinamitzador i donar suport a l'adquisició de noves competències en matèria d'innovació social, aconseguint així una doble finalitat ajudar al personal que desenvolupa la seva tasca en els Telecentres a aconseguir un reconeixement i una titulació oficial.

Més informació del Màster d'Innovació Social a aquest enllaç.