Resum Noticia:
Barcelona és la ciutat on es desenvoluparà l'OpenOffice.org Conference, la trobada més important a nivell internacional sobre aquest paquet ofimàtic que s'organitzarà durant els dies 19,20 i 21 de setembre a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona.
Descripció:

L'OpenOffice.org Conference aplega persones i empreses d'arreu del món que analitzen els avenços d'aquesta suite ofimàtica de codi lliure que permetin crear documents dinàmics, analitzar dades, dissenyar presentacions i produir dibuixos.

L'OpenOffice.org conference 2007 ha estat organitzada per la Comunitat OpenOffice.org amb el suport de Softcatalà, La Universitat de Barcelona i Sun Microsystems i amb el patrocini, entre altres, de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, IBM, Novell, RedFlag Linux, Google, T-Systems, Cometatech, HP, EuroOffice 2007 i GravityZoo OOo.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org

La llengua vehicular de la conferència serà l'angès i el període d'inscripció als assistents a la conferència és obert. Podeu trobar més informació a la pàgina http://marketing.openoffice.org/ooocon2007

 

Contacte OpenOffice.org:

Jesús Corrius (jesus@softcatala.org)
Jordi Mas (jmas@softcatala.org