Apps. Font: Jason Howie (Flickr)
Apps. Font: Jason Howie (Flickr).

L'acord contempla la creació d'una aplicació mòbil que estarà disponible per a entorns Android, Apple i Windows Phone, i que serà gratuïta per a les sòcies de ASEME i de pagament per a les entitats i organitzacions que vulguin interactuar amb les empresàries.

L'app, que estarà disponible en les properes setmanes, es podran tenir les fitxes de totes les empreses associades per a l'intercanvi comercial i la venda de productes o serveis entre elles. Inclou les ofertes, obsequis o temps de voluntariat i descomptes especials d'unes sòcies a altres. A més contempla un repositori d'organismes, organitzacions i marques que es dirigeixen a les empreses en les diferents etapes de la seva vida, tant en l'àmbit personal com professional.

La presidenta d'ASEME, Eva Serrano, assegura que amb aquesta app "responen a la major demanda de les seves associades, el poder connectar en qualsevol moment unes amb les altres per poder triar proveïdors, comprar productes o serveis a altres dones empresàries i afavorir el negoci d'intercanvi". A més, assenyala que "permetrà tenir les targetes de totes i poder fer cerques ràpides i selectives en el palmell de la mà ens va a ajudar molt a consolidar les empreses de les emprenedores i a fer créixer les que ja estan consolidades".