Barcelona VisualSound
Barcelona VisualSound.

La Secció de Competició s'amplia a 12 categories, a les quals, s’han presentat un total de 293 obres (sense comptar les obres que es presentaran a la categoria 2 minuts en 1 dia, que es desenvoluparà del 12 al 13 de febrer), 50 obres més que a l’edició anterior. 134 obres seleccionades entre totes les participants es projectaran a la Secció Competició i optaran als premis del públic.

A més de les projeccions, també hi haurà tallers, xerrades, exposicions... Un total de 50 activitats gratuïtes distribuïdes en vuit escenaris diferents de la ciutat: Centre Cultural La Farinera del Clot, Centre Garcilaso, Centre Cívic Carmel, Espai Jove La Fontana, Espai Jove de l’Eixample, Espai Jove Boca Nord, Golferichs-Eines Multimèdia i Punt Multimèdia-Casa del Mig.

La inauguració serà el dia 9 de febrer a les 19.30 h al Centre Cívic Golferichs amb la Cia Cabaret InCivic, Jordi Pont i Albert Callejo i amb la col·laboració de l'artista convidada Estrellita Dollars. El festival finalitzarà el 19 de febrer amb l'acte de lliurament de premis. L’import dels premis atorgats pels jurats de cada categoria serà de 600 euros. També hi haurà premis del públic de 100 euros. A més, es lliuraran dos premis especials de 600 euros cadascun i als quals podran optar les obres seleccionades de totes les categories: Premi a la millor producció audiovisual que faci promoció de la ciutat de Barcelona i Premi 12-18 a la millor producció audiovisual realitzada per un/a jove entre 12 i 18 anys d’edat.