Programa Yuzz
Programa Yuzz. Autor: Programa Yuzz. 2015. Llicència: Tots els drets reservats.

El programa, dirigit a joves entre 18 i 31 anys, s’enllaça amb el creixent interès cap a les noves vies de desenvolupament personal i professional en l’àrea de l’emprenedoria per part de la nostra societat i, concretament, dels nostres joves. La convocatòria per a presentar candidatures finalitza el 30 de novembre. Els interessats hauran d'omplir un formulari online. L'únic requisit és que tinguin una idea de negoci i siguin ciutadans de Sant Feliu de Llobregat, el Baix Llobregat o municipis propers.

Els participants seleccionats rebran de forma gratuïta recolzament, formació i assessorament per a dur a terme plans de negoci basats en idees de base tecnològica gràcies al suport d’una xarxa de més de 200 experts professionals, tutories personalitzades i un plataforma de treball col·laboratiu en línia. En les seves edicions anteriors s’han creat més de 500 empreses i en el darrer any han participat 900 emprenedors.

Un cop finalitzat el procés de formació i assessorament, els millors de cada centre YUZZ viatjaran a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies. A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer.

Coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el mecenatge de Banco Santander i la col·laboració a nivell local de més de 60 entitats públiques i privades compromeses amb la innovació i l'emprenedoria en el territori, el programa es du a terme en més de 40 ciutats amb centres de formació propis a cada localitat. YUZZ compta a més amb el suport especial de la Fundació INCYDE, Fons Social Europeu i Red.es i d’altres organitzacions a nivell nacional com Indra, Tuenti, Intel, la Fundació Princesa de Girona i la RedEmprendia.

A l’Ajuntament de Sant Feliu, des de Sant Feliu Innova, fa 4 anys que desenvolupen el programa amb unes xifres creixents: més de 160 persones interessades, 67 participants, 3 viatges a Sillicon Valley i multitud de joves assessorats en innovació i desenvolupament tecnològic dels seus projectes.

Per a més informació podeu contactar amb yuzzsantfeliudellobregat@gmail.com o tic@santfeliu.cat amb l'assumpte: YUZZ2016 o a través dels telèfons 93 685 80 24 o al 625 666 070 en horari de 9:00 a 16:30.