Catalunya Emprèn
Catalunya Emprèn.

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona proposa cinc càpsules formatives, que cobreixen diferents aspectes del procés d'emprenedoria. En alguns casos, l'enfocament és básicament jurídic però també es contemplen altres vessants com tècniques comercials o màrqueting. Aquest és el detall de les formacions: 

  • Claus per emprendre: l'objectiu és capacitar i adquirir els coneixements necessaris sobre com emprendre un negoci. Es revisaran els condicionants econòmics, institucionals, personals, socials, culturals i polítics de l'emprenedoria.

Data: 03/09/2015 de 16h a 20h presencials + 2 hores on line

  • Com dissenyar el teu model de negoci? S'estudiaran aquells models de negoci que descriguin les bases que una empresa busca, crea, proporciona i capta valor. Es tractaran temes com obligacions fiscals, formes jurídiques, permisos i llicències, marques i patents o assegurances.

Data: 15/09/2015 de 16h a 20h presencials + 2 hores on line

  • El traspàs de negoci: una nova oportunitat per al reemprenedor/a: Aquesta sessió consistirà en avaluar, des del mètode del cas, els aspectes jurídics que un reemprenedor/a ha de tenir en compte a l'adquirir un negoci en funcionament. Per exemple, la formació jurídica a auditar o la forma d'instrumentalizar l'operació de traspàs.

Data: 23/09/2015 de 16h a 20h presencials + 2 hores on line

  • Màrqueting Digital: S'explicarà el nou llenguatge del màrqueting digital, comunicació 2.0, xarxes socials, engagement marketing, prosumidors, posicionament, marketing mòbil, entre altres.

Data: 22/09/2015 de 10h a 14h

  • Tècniques per arribar al client: L'objectiu és millorar les habilitats comunicatives i establir una bona relació amb el client. S'ajudarà a definir una gestió comercial i estructura organitzativa així com a dur a terme una entrevista amb el client amb èxit.

Data: 01/10/2015 de 10h a 14h

Les places són limitades per a totes les formacions així que us animem a formalitzar les vostres inscripcions. Les formacions tindran lloc al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (c/ Mallorca, 283). Si esteu interessats en participar, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça empren@icab.cat. Si no heu accedit a cap curs de Catalunya Emprèn també cal que prèviament ompliu un formulari web en aquest enllaç.

La inscripció serà efectiva un cop es rebi el formulari omplert a Catalunya Emprèn i es seguirà l'ordre d'inscripció per omplir la sala.