Deb@ts 4.0 amb Xavier Marcet
Deb@ts 4.0 amb Xavier Marcet. Autor: Telàpolis. 2015. Tipus de lletra: Cartell. Llicència: Tots els drets reservats.

El Xavier Marcet és fundador i conseller delegat de Lead to Change, amb seu a Barcelona, Boston i Santiago de Xile. La seva principal activitat se centra en ajudar a les empreses i institucions a definir models d'innovació i afrontar els seus reptes estratègics. Ha estat un dels introductors a Espanya dels conceptes d'Innovació Oberta i d'Emprenedoria Corporativa, així com de les polítiques públiques sobre gestió de talent.

Una de les noves fronteres del “management” serà la gestió de la complexitat en unes organitzacions que són més polièdriques, que es mouen en contextos de canvi accelerat, i en escenaris de comunicació amb multiplicitat  d’interlocutors significatius. Les organitzacions i la seva gestió són realment avui més complexos? En bona mesura, sí. Reflexionar-hi és una necessitat i una urgència.
 
Deb@ts 4.0 és una proposta accessible des de qualsevol ubicació i per qualsevol persona, a través d'un espai virtual. La sala de reunions o auditori acull als participants trencant les distàncies geogràfiques i facilitant la interactivitat de les persones. 
 
Deb@ts 4.0 és una nova forma de treballar, formar i cooperar: un format que inclou un expert, un tema i un espai virtual de trobada i debat. 
El debat és obert i es podrà seguir per streaming (sense necessitat de registrar-se) a través del web punttic.cat. Per tal de participar i interactuar, cal registrar-se prèviament.