Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Apropant Internet a la gent gran

Publicat el 12/11/2008
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Apropant Internet a la gent gran
Apropant Internet a la gent gran

L’e-centre Tremp ha realitzat un seguit d'accions amb la Fundació Fiella a fi d'apropar Internet als més grans.

Ha dut a terme el passat 4 de novembre una xerrada a la residència d’avis –Fundació Fiella- sobre Internet i les seves utilitats. Aquesta xerrada ha estat el punt de partida en la col·laboració entre el Punt TIC de l'Ajuntament de Tremp i la Fundació Fiella, ja que s’ha programat un curs d’iniciació a la informàtica i Internet que començarà aquest mateix divendres a la biblioteca de la fundació, amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.

El Punt TIC vol fomentar l’ús de les noves tecnologies entre tota la població i els diferents sectors del municipi. És per això que una de les activitats que realitza està dirigida a persones més grans de 65 anys, on la fractura digital és més gran.

Tot i que en aquesta activitat la professora i els recursos del Punt TIC (tres ordinadors) s’han desplaçat a la Fundació Fiella, creant una aula d’informàtica, el Punt TIC també realitza cursos de formació a l’aula que té ubicada dins del Centre Cívic Tarraquet. Actualment està duent a terme formació en retoc fotogràfic, bases de dades i iniciació a la informàtica i Internet.

Per a aquest Nadal les activitats estaran centrades en els nens i els joves.