Imatges de diferents escoles i universitats d'estiu
Imatges de diferents escoles i universitats d'estiu.

Es desenvoluparà entre el 4 i el 22 de juliol, a diferents seus de la universitat. Inclou cursos de 20 o 30 hores sobre diferents temàtiques. Com a reforç dels cursos i tallers del mes de juliol, la Universitat d’Estiu de l’Autònoma ofereix a l’alumnat la possibilitat de participar en un conjunt d’activitats obertes a tothom, que pretenen esdevenir un lloc de trobada per al col·lectiu d’estudiants i un complement de la formació específica de cada estudiant.

Ofereix cursos en línia de 25 hores de durada. Començaran el 6 de juliol i es desenvoluparan durant 3 o 4 setmanes. Els cursos es presenten organitzats en programes segons diferents àmbits d’interès i permeten combinar aprenentatge, lleure i desenvolupament professional.

Espiral, Educació i Tecnologia organitza una escola virtual d'estiu amb cursos adreçats al professorat, però també a d'altres persones que hi puguin tenir interès. Els cursos es realitzaran a l'entorn virtual del campus Espiral Campusespiral, de l'1 al 15 de juliol.

AulaMèdia organitza la VI Escola d'Estiu d'Educació en Comunicació amb diferents cursos en línia de 30 hores de durada. Aquesta proposta també inclou dues edicions del Seminari d'Educació en Comunicació. Una primera edició es realitzarà la setmana del 4 al 8 de juliol i n'hi haurà una segona edició de l'11 al 15 del mateix mes. Serà una formació presencial i tindrà lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Els Juliols 2011 ofereix cursos de 20 i 30 hores de durada distribuïdes al llarg d'una setmana, en horari de matí o de tarda. El programa està format per 54 cursos, que tindran lloc del 4 al 22 de juliol. Bona part dels cursos es duen a terme a l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, encara que també n'hi ha a altres llocs de la ciutat de Barcelona i en altres municipis.

Aquest programa inclou la Universitat d'Estiu de les Dones 2011, organitzada per la UB i el Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) de l’Ajuntament de Cornellà. Ofereix quatre cursos sobre dones i gènere, que es realitzaran a Citiklab-Cornellà.