Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Aprofiteu els recursos del Repositori de Dones i TIC per celebrar el Dia de les Nenes en les TIC!

Publicat el 16/04/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Banner del Repositori de Recursos de Dones i TIC
La Xarxa Punt TIC posa a l'abast dels dinamitzadors/ores el Repositori de Recursos de Dones i TIC. 2019. Font: Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Llicència: BY-SA

El 25 d'abril se celebra el Dia Internacional de les Nenes en les TIC. Des de l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC pensem que pot ser un bon motiu per organitzar als punts activitats adreçades a motivar les vocacions tecnològiques de les noies. Per això, posem a l'abast de les persones dinamitzadores materials que els poden resultar útils.

Visibilitzar les aportacions que han fet i fan les dones a la ciència i la tecnologia, i fomentar les vocacions STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques) de les més joves són objectius prioritaris per a la Xarxa Punt TIC. Creiem que els més de 500 centres de la xarxa que hi ha per tot Catalunya poden jugar un paper important en aquest sentit i, per això, volem oferir a les persones dinamitzadores digitals materials, eines i idees per treballar aquest objectiu.

Voleu contribuir a trencar l'escletxa digital de gènere? Us animeu a impulsar activitats per engrescar i apoderar les noies amb les TIC? Busqueu inspiració en el Repositori de Recursos de Dones i TIC!

Al llarg de l'any se celebren diverses diades relacionades amb l'apoderament de les dones. Si encabim les nostres accions en el marc d'aquestes, aconseguirem que tinguin més impacte.

Una d'aquesta la tenim ben a prop. Es tracta del Dia Internacional de les Nenes en les TIC, que enguany se celebra el dijous 25 d'abril. La Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT), l'organisme de Nacions Unides especialitzat en telecomunicacions, va ser la impulsora d'aquesta diada, que es commemora el quart dijous del mes d'abril, des de l'any 2011. Busca encoratjar les vocacions tecnològiques en les nenes i joves, així com reduir la bretxa digital de gènere.