Iamtge de la campanya Dones en telecentres: Alfabetització digital
Iamtge de la campanya Dones en telecentres: Alfabetització digital.

La fundació internacional Telecentre.org ha llançat una campanya, Telecentre Women, que consisteix a seleccionar les 100 millors dinamitzadores de telecentres i, d’aquestes, se n’elegiran les millors de cada zona. A Catalunya moltes dinamitzadores feu un gran treball d'alfabetització digital i desenvolupament comunitari. Animeu-vos i participeu-hi!

La Xarxa Òmnia, per reconèixer l’esforç diari que fan les dinamitzadores dels nostres punts, ha volgut participar-hi i, en aquesta ocasió, ha presentat la candidatura de dues dones emblemàtiques de la xarxa: Ester Collado, dinamitzadora de l'Òmnia del Centre Cívic de l'Escorxador de la Seu d'Urgell i Luisa Miralles, dinamitzadora de l'Òmnia Casa Caritat de Valls.

La candidatura la pot presentar la mateixa dinamitzadora, però també ho pot fer una altra persona o organització que conegui de prop el treball que es realitza al telecentre o Punt TIC. Les candidatures s'hauran de presentar abans del 30 d'octubre.

Per participar-hi cal emplenar aquest formulari, on també trobareu més informació sobre les condicions i el procés de selecció.