Concurs "La meva història d'e-participació"
Concurs "La meva història d'e-participació".

El certamen té com a objectiu recollir les històries personals dels ciutadans i ciutadanes que han utilitzat la Unió Europea o instruments nacionals d'e-participació per influir en la formulació de polítiques i fer una diferència en les seves vides i les vides d'altres.

Hi poden participar els ciutadans europeus majors de 16 anys amb un assaig curt o un vídeo. El termini de participació ha estat ampliat fins al 31 de juliol. Pots presentar la teva història emplenant aquest formulari.

El premi serà un viatge a Brussel·les per participar a la conferència "e-participació des de la perspectiva dels ciutadans", que tindrà lloc el mes de desembre de 2015. Els guanyadors seran informats a mitjans de setembre.

Comparteix la teva experiència d'utilització d'eines d'e-participació, tant si ha estat positiva com negativa, i, si guanyes, tindràs l'oportunitat de compartir en persona amb els polítics de la UE a Brussel·les!

Qui pot participar?

Qualsevol ciutadà/ana de la UE i els ciutadans/es d'Europa en general majors de 16 anys poden participar en el concurs.

Per participar-hi...

Has d'enviar la teva història d'e-participació, ja sigui en format escrit (estil assaig curt, fins a 500 paraules) o un vídeo de fins a 3 minuts (pot ser qualsevol cosa, des d'una gravació d'estil entrevista explicant la teva experiència fins a filmar l'activitat d'e-participació).

La història ha d'estar clarament relacionada amb l'e-participació i l'ús d'una eina d'e-participació per resoldre un problema o aconseguir els resultats desitjats sobre un tema. Ha de ser explicada d'una manera interessant i atractiva.

Obtindran punts extra aquelles històries que facin servir les eines d'e-participació de nivell europeu que promou el projecte Enabling European e-Participation.

Les històries han de ser presentades en format lliure i han de cobrir com a mínim els següents punts:

  • Per què? Quin va ser la teva motivació?
  • Quina eina d'e-participació vas utilitzar?
  • Va ser un problema individual o un problema comú? Quantes persones van participar-hi o ha influenciat?
  • Quin va ser el resultat? Va ser d'impacte/benefici de l'individu més genèric?
  • Va ser la teva primera experiència?

Termini

Pots enviar la teva història fins al 31 de d'agost mitjançant el formulari de sol·licitud en qualsevol dels idiomes disponibles (incloses el català i el castellà).

Premis

Tots els treballs seran avaluats en relació amb els criteris de selecció i 12 guanyadors/ores seran seleccionats (un per cada país participant d'aquest programa, cadascun en el seu idioma, i el 12è internacional, en anglès, que valorarà Telecentre-Europa) i convidats a compartir la seva experiència amb els responsables polítics a Brussel·les el desembre de 2015.