L’Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya (AMIT-CAT) convoca la quarta edició del Premi AMIT-CAT per a Treballs de Recerca de Batxillerat
L’Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya (AMIT-CAT) convoca la quarta edició del Premi AMIT-CAT per a Treballs de Recerca de Batxillerat. Autor: AMIT-CAT.

El premi s'adreça a alumnes que hagin cursat 2n de Batxillerat durant el curs 2017 -2018 i que hagi realitzat un treball de recerca centrat en la participació de les dones en els àmbits de la ciència i la tecnologia.

El treball pot incloure biografies, estudis històrics per èpoques o localitzacions geogràfiques, particularitats de la carrera científica, temes científics concrets, etc. sempre que ressalti la perspectiva de gènere en els àmbits esmentats.

Els treballs poden ser individuals o col·lectius, inèdits i no han d’haver estat premiats anteriorment. Poden estar escrits en català, castellà o anglès

Per participar-hi, cal fer arribar per correu electrònic el treball en format pdf i el formulari de participació omplert a l'adreça premitr.amit.cat[arrova]gmail.com. El període per fer-ho tanca el 24 de febrer de 2019.

El treball guanyador obtindrà un xec regal valorat en 400 euros i els treballs finalistes rebran un obsequi i un diploma honorífic.