Nous cursos al Punt TIC Palau Falguera
Nous cursos al Punt TIC Palau Falguera.

Per exemple, et conviden a conèixer Google. Sí, ja saben que l'utilitzes cada dia per fer cerques o consultar adreces al Maps, però segur que no coneixes moltes de les seves funcionalitats com l'Sky, l'Art Project o el Ngram. Formant-te a Palau Falguera els podràs descobrir!

Tant si la teva passió és pintar, com fer pastissos, o amb el que més gaudeixes és viatjant i t'agradaria explicar les teves aventures, et conviden a que comparteixis els teus hobbies o aficions amb la creació d'un blog.

Si la teva passió són els vídeos, t'ofereixen un taller sobre vídeos, on podràs aprendre com publicar els vídeos a plataformes com Youtube i com aconseguir moltes visites.
WhatsApp, Line, Viber...saps quina és la millor aplicació per estar en contacte amb els teus amics i familiars? I per consultar el temps que farà demà? El taller de les top 10 aplicacions de mòbil per la vida diària et serà de gran utilitat per donar resposta a aquestes preguntes i descobrir tot el potencial del teu telèfon mòbil. I si el que t'agradaria és aprofitar al màxim la teva càmera de fotos digital t'aconsellem que t'apuntis al nou taller de fotografia digital perquè aprenguis a conservar tots els teus records i vivències.

També pots aprendre a fer servir els codis QR. Encara no saps el que són? Doncs al Punt TIC Palau Falguera t'ho expliquen! Descobreix com accedir de manera instantània a la informació que amaguen i a crear el teu propi codi.

A més, no ens oblidem dels més petits i han preparat un taller infantil on podran aprendre a crear dibuixos en moviment alhora que es diverteixen i comencen a treballar amb les noves tecnologies.

A banda de tot això, també segueixen oferint el taller d'oficina mòbil perquè aprofitis totes les eines 2.0 per treballar des de qualsevol lloc, a més del clàssic taller d'iniciació al PC.

Informa't al Punt TIC Palau Falguera (C/ Falguera, 6), trucant al 93 666 61 80 o enviant un correu a telecentre[arrova]santfeliu.cat.

Font: Notícia de Sant Feliu Innova