Al Punt TIC de Lluçà es reprèn l'activitat amb nous cursos
Al Punt TIC de Lluçà es reprèn l'activitat amb nous cursos.

A la jornada de portes obertes es dinamitzaran activitats per als nens i nenes, dintre de les quals hi haurà una proposta de concurs de dibuix fent servir el programari lliure Tux paint.

Els cursos que començaran a l'octubre i novembre són els següents:

 

Informàtica bàsica

Objectius: Aconseguir una sòlida base a través de la pràctica amb Internet, correu electrònic, gestió de fitxers, processador de textos, etc.

Durada: octubre 08 – març 09

Horari: dilluns, 17:30 a 19:30 h.

 

Informàtica per al sector agrari

Objectius: Donar eines basades en les noves tecnologies (ofimàtica, Internet) als professionals d’aquest sector que els hi facilitin el desenvolupament de la seva feina diària.

Durada: octubre 08 – març 09

Horari: dilluns, 19: 35 a 20: 35 h.

 

Retoc d’imatge digital

Objectius: donar eines i practicar amb programari adient per retocar les nostres fotos.

Durada: novembre 08 – febrer 09

Horari: dimarts, 19:00 – 21:00 h.
 

Tanmateix es celebrarà una xerrada: "Realització de tràmits per Internet i  certificació digital", amb l'objectiu de informar sobre les possibilitats reals de la realització de tràmits on-line. Aquesta xerrada es realitzarà a l'octubre.

A més a més, durant el curs escolar es realitzarà un curs de mecanografia adreçat als nens i nenes del CEIP de Santa Eulàlia de Puig-oriol.

Totes les activitats són gratuïtes  i les places limitades. Més informació i inscripcions al telèfon 93 855 40 34 i el e-mail telecentre.llusa@diba.cat.