Aquest dijous, 2 d'octubre, es realitzarà una jornada de portes obertes al Punt TIC en què es presentaran les noves activitats.

Al Punt TIC de Lluçà es reprèn l'activitat amb nous cursos
Al Punt TIC de Lluçà es reprèn l'activitat amb nous cursos.

A la jornada de portes obertes es dinamitzaran activitats per als nens i nenes, dintre de les quals hi haurà una proposta de concurs de dibuix fent servir el programari lliure Tux paint.

Els cursos que començaran a l'octubre i novembre són els següents:

 

Informàtica bàsica

Objectius: Aconseguir una sòlida base a través de la pràctica amb Internet, correu electrònic, gestió de fitxers, processador de textos, etc.

Durada: octubre 08 – març 09

Horari: dilluns, 17:30 a 19:30 h.

 

Informàtica per al sector agrari

Objectius: Donar eines basades en les noves tecnologies (ofimàtica, Internet) als professionals d’aquest sector que els hi facilitin el desenvolupament de la seva feina diària.

Durada: octubre 08 – març 09

Horari: dilluns, 19: 35 a 20: 35 h.

 

Retoc d’imatge digital

Objectius: donar eines i practicar amb programari adient per retocar les nostres fotos.

Durada: novembre 08 – febrer 09

Horari: dimarts, 19:00 – 21:00 h.
 

Tanmateix es celebrarà una xerrada: "Realització de tràmits per Internet i  certificació digital", amb l'objectiu de informar sobre les possibilitats reals de la realització de tràmits on-line. Aquesta xerrada es realitzarà a l'octubre.

A més a més, durant el curs escolar es realitzarà un curs de mecanografia adreçat als nens i nenes del CEIP de Santa Eulàlia de Puig-oriol.

Totes les activitats són gratuïtes  i les places limitades. Més informació i inscripcions al telèfon 93 855 40 34 i el e-mail telecentre.llusa@diba.cat.