Logotip de Sant Feliu Innova
Logotip de Sant Feliu Innova.

L'oferta tradicional de formacions que es realitza al Punt TIC Palau Falguera es complementa amb noves propostes que es desenvoluparan al Punt TIC Torre del Roser. Aquí us les avancem!

Al Punt TIC de la Torre del Roser trobareu molta activitat sobre tot als matins:

  • Els dilluns i dimecres, a primera hora del matí, us ensenyarem com vincular dispositius al PC (mòbil, tauleta, càmera,..) per tal que pugueu aprofitar millor totes les vostres eines.
  • Tots els dilluns de juny, de 11 a 13:00 treballarem un monogràfic d'eines Sant Feliu 2.0, per tal d'aprendre a relacionar-se telemàticament amb l'administració: com demanar hora per la renovació del carnet o el metge, com consultar els tràmits municipals...
  • Els dimarts, d'11 a 13, us parlarem de com utilitzar les principals Apps de comunicació de forma segura. És un taller pensat per a pares que vulguin saber com gestionar les eines que deixen en mans dels seus fills i filles.
  • Els dimarts, de 15 a 17 de la tarda, aquest mes de juny a partir del dia 9, hi haurà un curs especial per a emprenedors, pimes, entitats, i gestió de projectes en general. Eines 2.0 de CRM, Customer Relationship Management per a la gestió de projectes.
  • També hi haurà un espai setmanal temàtic sobre innovació i ciutadania, estigueu atents a les notícies del Punt TIC!
  • I combinat amb el Punt TIC Palau Falguera, s'oferiran sessions temàtiques d'especialització en eines 2.0 concretes: hootsuit, infografies, storify...

Al Punt TIC Palau Falguera es continuarà fent la formació tots els dilluns, dimecres i divendres al matí d'ACTIC i els exàmens d'ACTIC un cop al mes els dimarts a la tarda. Aquest espai s'obrirà també per a la realització d'activitats de divulgació i difusió de diferents eines TIC així com dels tallers d'iniciació a informàtica i internet. Estigueu atents de l'agenda, que anirà canviant cada mes.

Si esteu interessats en participar en alguna d'aquestes activitats, us podeu inscriure enviant un mail al correu telecentre[arrova]santfeliu.cat o podeu trucar al 622 88 33 01 de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.30 hores.

Més informació: Notícia a la plana web de Sant Feliu Innova