Art&Paraula, l'espai de formació en mediació literària promogut per Tantàgora, engega la quarta edició del programa REL. S'adreça a joves artistes, creadors/ores o gestors/ores culturals que tinguin un projecte o iniciativa de cultura al qual li vulguin donar una dimensió digital. La proposta millor valorada obtindrà 1.000 euros per invertir en el projecte.

Informació sobre el projecte REL
La quarta edició del programa REL ofereix formació, mentoria i ajut econòmic a projecte de cultura digital. Autor: Art&Paraula. Llicència: Tots els drets reservats.

El 17 de gener de 2019 donarà inicia la quarta edició del programa, que s'allargarà fins al 8 de març. La inscripció estarà oberta fins a l'11 de gener. Està obert a artistes, creadors/ores o gestors/ores culturals d'entre 19 i 29 anys.

El programa consta de 30 hores lectives i 15 hores de tutoria, organitzades en dues fases:

  1. Sessions formatives d’entre 2 i 4 hores, en temàtiques diverses relacionades amb la creació i gestió de projectes de cultura digital. Presentació final davant d’un jurat.
  2. Sessions personalitzades a càrrec de tutors/ores experts/es en creació i gestió de projectes de cultura digital. Presentació final davant de jurat.

Per a més informació, podeu amb 932 135 991 o laboratori[arrova]tantagora.net.