El passat setembre la Generalitat de Catalunya va fer el llançament del distintiu ‘Sóc Smart’El proper 21 de novembre, durant la celebració de l’Smart City Expo World Congress 2019, atorgarà els primers segells.

Segell "Sóc smart" de la Generalitat de Catalunya
Segell "Sóc smart" de la Generalitat de Catalunya . Autor: Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

Amb aquest reconeixement, la Generalitat vol reconèixer la innovació d'aquells municipis que aposten per la tecnologia com a instrument de canvi per a millorar la vida de les persones i les comunitats. 

L'acte, es celebrarà el 21 de novembre a les 11.30 h. durant l'Smart City Expo World Congress 2019 al recinte Fira de Barcelona Gran Vía de l'Hospitalet de Llobregat. El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, serà l'encarregat de lliurar aquests primers segells a l’estand de la Generalitat de Catalunya.

El distintiu ‘Sóc Smart’ és una iniciativa per a premiar l'esforç dels ajuntaments en la promoció i aplicació de solucions tecnològiques innovadores per a convertir-se en ciutats intel·ligents.