La Xarxa Punt TIC compta amb una nova oferta formativa. Es tracta dels microcursos de Punt TIC, petits tasts de formacions més completes. Superant els microcursos s'aconsegueixen badges que es poden incloure a la col·lecció de Mozilla Open Badgets.

Microcursos de Punt TIC
Microcursos de Punt TIC.

Els microcursos de Punt TIC estan oberts a tothom i se centren en diferents temes: els codis QR, els tràmits en línia, les llicències Creative Commons i la seguretat amb les TIC. Per realitzar-los, cal que us doneu d'alta en la plataforma de formació de Punt TIC i us inscriviu al curs o cursos que us interessin. Un cop superats, rebreu les insígnies o badges de Punt TIC.

Els badges són insígnies que acrediten competències, coneixements o habilitats. Quan s'obtenen, es poden descarregar i desar a l'ordinador, però també es poden afegir al backpack o motxilla de Mozilla Open Badges.

Per obrir una motxilla d'Open Badges s'ha de crear un compte de Persona a Mozilla, amb el mateix compte que es faci servir en la plataforma de formació de Punt TIC. Des del Backpack d'Open Badges podreu gestionar les vostres insígnies i compartir-les a les xarxes socials.

En el videotutorial i la presentació que teniu a sota, trobareu tota la informació necessària per poder començar a realitzar els microcursos i a gestionar els vostres badgets. A què espereu?