Microcursos de Punt TIC
Microcursos de Punt TIC.

Els microcursos de Punt TIC estan oberts a tothom i se centren en diferents temes: els codis QR, els tràmits en línia, les llicències Creative Commons i la seguretat amb les TIC. Per realitzar-los, cal que us doneu d'alta en la plataforma de formació de Punt TIC i us inscriviu al curs o cursos que us interessin. Un cop superats, rebreu les insígnies o badges de Punt TIC.

Els badges són insígnies que acrediten competències, coneixements o habilitats. Quan s'obtenen, es poden descarregar i desar a l'ordinador, però també es poden afegir al backpack o motxilla de Mozilla Open Badges.

Per obrir una motxilla d'Open Badges s'ha de crear un compte de Persona a Mozilla, amb el mateix compte que es faci servir en la plataforma de formació de Punt TIC. Des del Backpack d'Open Badges podreu gestionar les vostres insígnies i compartir-les a les xarxes socials.

En el videotutorial i la presentació que teniu a sota, trobareu tota la informació necessària per poder començar a realitzar els microcursos i a gestionar els vostres badgets. A què espereu?