Iamtge de Alina Caballé Arín, guanyadora del primer premis del VIII concurs d'imatge digital de Santa Bàrbara
Iamtge de Alina Caballé Arín, guanyadora del primer premis del VIII concurs d'imatge digital de Santa Bàrbara.

En aquesta edició, a més de la qualitat de les imatges presentades, cal destacar l’alt nombre de participants, 92 imatges presentades per 35 participants. El gran nombre d’imatges presentades va fer més complexa la tascaa del jurat a l'hora de triar les imatges guanyadores, ja que eren moltes les que destacaven per alguna o altra raó.

Finalment, el primer premi, dotat amb 100 €, va ser per a Alina Caballé Arín, el segon premi, dotat amb 50 €, va ser per a Georgina Maria Estapé Ferré i el tercer premi, una memòria USB, se’l va endur Maribel Fernández Miralles. Tots els participants també van rebre un obsequi en agraïment a la seva participació.

Les imatges han restat exposades durant totes les festes al Museu de la Vida a la Plana. També podeu accedir al següent enllaç per veure totes les imatges participants i quines han estat les guanyadores.

El regidor de Noves Tecnologies, Antonio Ollés, es mostra molt satisfet de la consolidació d’aquest concurs i de l’augment de participants en el mateix. El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania. A més, el concurs ajuda a que moltes persones aficionades al món de la imatge doni a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.