Logotip del concurs Webs al punt .cat
Logotip del concurs Webs al punt .cat. Autor: Webs al punt .cat.

La Fundació puntCAT començarà el curs escolar amb el llançament d'una nova edició del concurs Webs al punt .cat. S'adreça a alumnes de 2n cicle de primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, que hi poden participar en grups de dos a quatre persones, supervisats per professorat del seu centre educatiu.

Els /les alumnes han de treballar en una plana web, associada a un domini .cat, o aplicació mòbil que com a mínim han d'estar escrites en llengua catalana. La temàtica  és lliure, tot i que promouen que els continguts estiguin lligats a àrees de coneixement d’altres assignatures, propiciant així un projecte transversal de curs.

El període d’inscripció de la convocatòria 2017-2018 anirà del 12 de setembre de 2017 fins al 15 de gener del 2018. Tots els grups inscrits tindran fins al 15 de març a les 23:59 per treballar en el seu lloc web o app. Abans d'aquesta data hauran d'enviar un correu electrònic a info[arrova]websalpunt.cat responent les quatre preguntes que els planteja el certamen. A partir d’aquí, les seves planes web o apps passaran a mans del jurat.

L’11 de maig se celebrarà la jornada final del concurs amb la presentació dels projectes per part dels grups finalistes, la deliberació final del jurat i l’entrega de premis. Un jurat de 28 especialistes del món de l’educació i les TIC determina els guanyadors/ores.