Infografia amb informació de la 5a edició del Concurs d'idees innovadores per a reptes socials
5a edició del Concurs d'idees innovadores per a reptes socials. Autor: Xarxa d’Innovació Social del Vallès. Llicència: Tots els drets reservats.

La 5a edició del Concurs d'idees innovadores per a reptes socials s'adreça a entitats sense afany de lucre, ciutadania (persones emprenedores, desocupades…), cooperatives, empreses, universitats, centres de recerca, escoles de formació professional, etc. 

Les característiques de les propostes presentades cal que:

  • Proposin un model de gestió empresarial que fomenti la democràcia interna, la participació i la responsabilitat social amb el territori.
  • Incorporin elements d'innovació social, ja sigui en la pròpia idea com en el producte, servei o procés.
  • Potenciïn i fomentin la cultura emprenedora, la participació i la creativitat.
  • Sigui possible concretar-les en projectes amb impacte social i econòmic directe o indirecte.
  • Desenvolupin la seva idea en el marc dels principis de l'economia social i solidària.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental atorgarà un import total en premis de 10.000 euros, que es repartiran de forma proporcional entre els projectes premiats.

Per participar-hi cal descarregar i omplir una declaració responsable i el formulari de presentació d’idees i lliurar-los per correu electrònic escrivint a ccvoc.innovacio[arrova]ccvoc.cat o en format paper al registre del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Podeu trobar aquests documents i les bases del concurs en aquest enllaç.