4a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya
4a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya.

Aquest esdeveniment pretén ser l'aparador i el punt de trobada ideal per tots els actors que prenen part en la Responsabilitat Social (RS), especialment per a les empreses que aposten per una gestió responsable i sostenible de la seva organització.

Les activitats programades en el marc de la Setmana de la Responsabilitat Social Corporativa (ponències, tallers, sessions de portes obertes a empreses, música i cinema) es realitzaran a diferents espais de la ciutat. Totes les activitats seran gratuïtes i la inscripció es pot fer a través de la plana web de la iniciativa.

El programa inclou:

  • Fira RSE: Serà una mostra de bones pràctiques de PIME que han incorporat la responsabilitat social en el seu dia a dia, i oferirà recursos per a les empreses que vulguin incorporar o millorar l'RS. Es realitzarà dimecres 12 de juny, al Saló del Tinell (Plaça del Rei, s/n).
  • Conferències: Es realitzaran el 12 de juny, tot just després de la inauguració de la 4a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya. La jornada començarà a les 9.15 hores i durant tot el matí empreses i institucions compartiran les seves experiències.
  • Cinefòrum al CCCB al voltant del documental "China Blue". El 14 de juny, a les 19.30 hores, es projectarà l'obra i es realitzarà un debat, tot seguit d'un concert amb DJ Chalu y la Farandula Completa.
  • Portes obertes: Durant el divendres 14 de juny, empreses i organitzacions responsables acolliran diferents jornades, activitats i portes obertes per fomentar la transparència amb els seus grups d'interès.
  • Tallers. Adreçats tant a grans com a petits, estaran enfocats a mostrar com la responsabilitat social forma part del nostre dia a dia. Dissabte 15 de juny, la Fàbrica del Sol (Pg. Salvat Papasseit, 1) acollirà tallers sobre consum responsable, reciclatge, hort urbà...
  • Voluntariat: La Setmana de l'RS també dedicarà un espai a la promoció del voluntariat a entitats d'acció social i medi ambiental per part de les persones treballadores

Podeu realitzar la inscripció per participar en aquelles activitats que us interessin en aquest enllaç.