Nova convocatòria WIFI4EU
Nova convocatòria WIFI4EU. Autor: WIFI4EU. Llicència: Tots els drets reservats.

Aquesta quarta ronda s'havia de dur a terme al març i va haver de ser ajornada per la crisi del coronavirus. L’actual situació d'emergència global posa en evidència la importància de l’accés universal a connexions a Internet d’alta velocitat, fiables i segures per a tothom.

La nova convocatòria WiFi4EU estarà oberta entre el dimecres 3 de juny a les 13.00 h. al dijous 4 de juny a les 17.00 h. (hora central europea). Comptarà amb un pressupost de 15.000 euros per cadascun dels 947 abonaments disponibles. Des de que va nèixer la iniciativa, s’han registrat un total de 27.557 municipis.

Es podran utilitzar per instal·lar xarxes wifi gratuïtes en espais públics com ara els edificis del consistori, biblioteques públiques, museus, parcs o places.

Presentació de sol·licituds

El nou termini de presentació de sol·licituds és el següent:

  • Obertura: 3 de juny a les 13.00 hores
  • Tancament: 4 de juny a les 17.00 hores.

El pas previ a la sol·licitud és la inscripció. Les entitats interessades han de proporcionar documents justificatius determinats a través del portal WiFi4EU per a formalitzar la seva inscripció utilitzant l'EU Login del municipi (en qualsevol moment i en qualsevol idioma d'un Estat membre de la UE).

Documents d'interès

Guia pas a pas de presentació de sol·licituds (en castellà). Podeu descarregar-la aquí.