Imatge_logo
Logo_innovacat.

Organismes: Oficina de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manlleu - Fundició Dúctil Benito - Grup Bonpreu.

Objectius:

  • Estimular el creixement de les empreses amb projectes de futur i amb capacitat d’assimilar els canvis d’un entorn global i competitiu.
  • Fomentar l’esperit innovador de les empreses així com les iniciatives innovadores per tal de consolidar i modernitzar el teixit empresarial català i en especial el d’Osona.
  • Contribuir al desenvolupament del teixit empresarial amb la promoció d’activitats econòmiques que suposin una aportació de valor afegit i la generació d’ocupació de qualitat.

Participants: empreses que actualment desenvolupen o volen desenvolupar nous projectes empresarials que incideixin en el desenvolupament i la modernització del teixit empresarial d'Osona.

Premis:

  • Premi Empresa Jove: premi a l'empresa innovadora de fins a 5 anys d'activitat, que destaqui per la seva capacitat d'expansió i creixement. 12.000 €.
  • Premi Empresa Avança: Premi a l’empresa innovadora de més de 5 anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats. 20.000 €.

Termini de presentació de candidatures: 14 de maig de 2010 (fins les 15h).

Més informació: