3 consells per aprofitar les vacances al teu espai de coworking
3 consells per aprofitar les vacances al teu espai de coworking.

És important ser previsor i anar treballant els nostres possibles coworkers de cara al mes de setembre i evitar començar el curs nou amb taules buides. Aquí teniu els suggeriments dels companys de Cografia:

1. Potencia la teva visibilitat:

Si la cultura coworking es basa en la col·laboració i la suma de talent, com a gestor d'un espai també t'has d'aplicar la norma.
Fes xarxa i guanya visibilitat en alguna de les comunitats nacionals (Comunidad Coworking) i internacionals que pots trobar de manera virtual i presencial. Has d'estar accessible a la xarxa en el moment en que els coworkers estiguin buscant un nou espai de treball.

2. Fes promocions!

És una bona època per donar a provar el teu espai de coworking de manera gratuïta. Segurament tens lloc disponible i pot ser una bona manera d'aconseguir clients per al setembre. També pots fer rebaixes, o 2x1... sigues imaginatiu!

3. Passeja per Internet

Xarxes socials, fòrums, revistes especialitzades, anuncis gratuïts... aprofita les incomptables opcions que et dona Internet per explicar què fas, com és el teu espai i per què és el que estan buscant.

 

Font: Cografia - La importancia de los meses de verano en tu espacio coworking