Lliurament de diplomes Xarxa de Telecentres de Tarragona
Lliurament de diplomes Xarxa de Telecentres de Tarragona. Autor: Xarxa de Telecentres de Tarragona. 2015. Llicència: Tots els drets reservats.

En total s'han fet 35 cursos de 20 hores de durada, amb introduccions a la informàtica, internet, ofimàtica i disseny gràfic. Durant aquest període, s'han ofert 984 hores d'atenció al públic amb una assistència de 634 persones. També s’han realitzat tres tallers avançats en els quals hi han pres part 22 persones. Es tracta de cursos de 4 hores de durada sobre Serveis al núvol, Seguretat i compres per Internet o Gestió d'imatges i vídeo online.

Concretament, han estat 217 persones les que han rebut el seu diploma acreditatiu, en un acte celebrat a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona i que va comptar amb la participació del conseller de Serveis Centrals, Economia i Hisenda, Pau Pérez.

La Xarxa de Telecentres de Tarragona està formada per 6 aules públiques amb equipament informàtic per connectar-se a Internet, rebre formació qualificada en les TIC i accedir a les noves comunitats virtuals.