Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

217 alumnes reben el diploma acreditatiu de la Xarxa de Telecentres de Tarragona

Publicat el 30/11/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Lliurament de diplomes Xarxa de Telecentres de Tarragona
Lliurament de diplomes Xarxa de Telecentres de Tarragona, per Xarxa de Telecentres de Tarragona. 2015. Llicència: Tots els drets reservats

Més de 200 alumnes de la Xarxa de Telecentres de Tarragona han rebut el seu diploma acreditatiu per haver finalitzat algun dels cursos programats pels centres entre els mesos d'abril i novembre de 2015.

En total s'han fet 35 cursos de 20 hores de durada, amb introduccions a la informàtica, internet, ofimàtica i disseny gràfic. Durant aquest període, s'han ofert 984 hores d'atenció al públic amb una assistència de 634 persones. També s’han realitzat tres tallers avançats en els quals hi han pres part 22 persones. Es tracta de cursos de 4 hores de durada sobre Serveis al núvol, Seguretat i compres per Internet o Gestió d'imatges i vídeo online.

Concretament, han estat 217 persones les que han rebut el seu diploma acreditatiu, en un acte celebrat a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona i que va comptar amb la participació del conseller de Serveis Centrals, Economia i Hisenda, Pau Pérez.

La Xarxa de Telecentres de Tarragona està formada per 6 aules públiques amb equipament informàtic per connectar-se a Internet, rebre formació qualificada en les TIC i accedir a les noves comunitats virtuals.