Fins al 15 de juliol es pot participar a l'SmartCatalonia Challenge, el concurs d'innovació oberta promogut pel Departament de Polítiques Digitals. Quatre reptes tecnològics detectats en l'ecosistema museístic català.

Logo d'SmartCatalonia
SmartCatalonia Challenge. Tipus de lletra: SmartCatalonia Challenge.

El concurs estarà obert fins al pròxim 15 de juliol. Planteja quatre reptes i, d'entre totes les propostes presentades, s'escolliran deu finalistes que, després de defensar la seva idea davant d'un jurat, optaran a un dels tres premis de l'edició.

Què s'ha de presentar per participar?

Per participar al concurs cal desenvolupar una presentació (en format diapositives i en PDF) on s’exposi de manera clara en què consisteix la proposta (aspectes tècnics, usabilitat, implementació, etc.) i on es detalli curosament com aquesta proposta dona resposta al repte en qüestió en el qual s’hagi treballat. De manera opcional, les persones participants poden afegir altres punts de valor que considerin adients per la correcta valoració del jurat. Coneix els detalls aquí.

Quins són els quatre reptes?

Quins són els premis?

  • Primer premi: 15.000 € + Realització d'una prova pilot amb un museu / entitat proposada per la Direcció General d'Innovació i Cultura Digital + Presentar la proposta al Smart City Expo World Congress 2022
  • Segon premi: 3.000 € + Presentar la proposta al Smart City Expo World Congress 2022
  • Tercer premi: 2.000 € + Presentar la proposta al Smart City Expo World Congress 2022