Logotip de Joves amb IVA
Logotip de Joves amb IVA.

IVA, en aquest cas, significa Idees constructives, Valors sòlids i Actituds positives. Així, el projecte dóna protagonisme als i a les joves que, malgrat les grans dificultats que imperen actualment, troben la manera de tirar endavant les seves iniciatives.

Amb aquest projecte el Centre d'Estudis Jordi Pujol, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut i la producció de Giny Comunicació, pretén donar a conèixer i promoure perfils de joves que pel seu itinerari personal, la seva trajectòria professional o el seu compromís social i esperit cívic, poden esdevenir referents generacionals d'emprenedoria, de bones pràctiques i de responsabilitat col·lectiva.

Ara com ara, ja han publicat set vídeos amb entrevistes a joves que destaquen en el camp de les humanitats, el voluntariat, l'educació, l'esport, les arts, l’emprenedoria... A sota podeu veure un d'ells, el reportatges sobre l'Ona Meseguer, jugadora d'elit de waterpolo al Club Natació Sant Andreu i estudiant a l'Escola Superior de Disseny Elisava.

 

Joves Amb Iva: Ona Meseguer from Fundació Jordi Pujol on Vimeo.