10 de febrer, Dia de la Internet Segura
10 de febrer, Dia de la Internet Segura.

Cada cop creix més la conscienciació al voltant de la necessitat de mantenir la nostra privacitat i seguretat en la xarxa i, cada any, són més les organitzacions que s'afegeixen a aquesta celebració, preparant tallers, activitats, materials, etc.

Des de la xarxa, us proposem un recurs per treballar la seguretat a Internet: A Internet, la seguretat és un punt al nostre favor. Aquest recurs es va preparar per  al Dia d'Internet de 2008 (17 de maig) i ara s'ha actualitzat i ampliat per al Dia de la Internet Segura. Les novetats més destacables són: l'entrevista a Maria Serrano, autora de la guia Seguretat en Internet per a infants i adolescents; nova pàgina amb materials i guies descarregables; i nous enllaços a planes web.

Alguns Punt TIC de la nostra xarxa organitzen activitats relacionades amb la seguretat a Internet. Aprofitant el recurs que ofereix la Xarxa Punt TIC, els telecentres de Rubí faran el taller “A Internet, la seguretat és un punt al nostre favor”, on els i les participants coneixeran quins són els riscos que poden córrer quan naveguen per Internet, participen a xats o fan ús del correu electrònic, i rebran consells i recomanacions bàsiques per navegar d'una manera segura. Al Punt TIC del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat faran tallers de seguretat dels infants a la xarxa amb alumnes dels centres educatius del municipi.

Enllaços d'interès: