Logotip del centre de coworking 021Espai
Logotip del centre de coworking 021Espai.

Biografia Julián FigliuoloEl centre de coworking 021Espai ens presenta cada setmana a un dels coworkers instal·lats a la seva seu del districte 22@ de Barcelona. La pàgina web d’aquest emblemàtic espai, gestionat per l’encantadora Andrea García i el seu soci, Jerom Tomàs, farà una breu presentació dels seus usuaris mitjançant la publicació d’una sèrie de mini-entrevistes. Així, cada setmana coneixerem els orígens, l’activitat i els avantatges personals i professionals que per a cada coworker té aquesta "pràctica".

Aquesta sèrie va ser inaugurada el passat 20 de febrer, amb l’entrevista a la francesa Tu Nguyen, que gestiona l’empresa 321Factory, una botiga online de mobles d’eco-design. Posteriorment, han estat presentats en Julian Figliuolo, un social media manager argentí, i la també francesa Nancy Dol, que té una agència de contingut editorial, traducció i retoc d'imatges (Mediateo).

021Espai destaca pel seu dinamisme i per l'agradable ambient en què treballa una comunitat de coworkers de procedència molt diversa. Segons CoworkingSpain, va ser un dels 10 centres més visitats pels usuaris de tot l’Estat durant el passat mes de gener.

Amb iniciatives com aquesta, l’espai contribueix a donar a conèixer el fenomen del coworking, presentant la seva cara més humana i oferint testimonis reals dels beneficis materials i socials d’aquesta forma de treballar.