Punt TIC

Setmanari Punt TIC
21 de juny - núm. 846

 
 
Campus d`estiu Punt TIC 2021
 
Aprofita el juliol i forma't amb Punt TIC
 

Aquest estiu, des de Punt TIC seguim al vostre costat us oferim quatre accions formatives per aprendre noves eines i incorporar-les als vostres espais. Els cursos estaran oberts del 5 al 18 de juliol a través del CampusLAB. Inscripcions obertes a través d'aquest formulari.

 
 
Nou calendari per a la inscripció a la formació en serveis de videoconferència
 
Nou calendari: formació de videoconferència
 

La Secretaria de Polítiques Digitals està duent a terme una formació i assistència en l’ús de plataformes de videoconferència i telepresència als Punt TIC. T'informem sobre el nou calendari i enllaços de les sessions.

 
 
Presentació de la Mobile Week 2021
 
No et perdis res de la Mobile Week 2021
 

La tercera edició de la mWeekimpulsada per la MWCapital juntament amb la Generalitat de Catalunya, arriba plena d'activitats per tots els públics a 18 territoris catalans. Se celebrarà el mes de juny i juliol amb un seguit d'activitats adreçades a tota la ciutadania.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Projectes PowerUP Sant Feliu 2021

'PowerUP Sant Feliu' rep premis internacionals dins la indústria dels videojocs

El passat gener arrencaba el programa d'acceleració de videojocs d'emprenedoria jove PowerUP Sant Feliu. Ara, 3 projectes han estat premiats a la Fira Internacional Devcom NRW Indie Expo 2021.Curs bases per emprendre en línia amb èxit

Ets emprenedor/a? Girona Emprèn engega cursos per a emprendre en línia

L’objectiu del curs és aprendre com elaborar una estratègia per a començar a tenir vendes o millorar les actuals del teu negoci en línia. Aquest curs t'ajudarà a crear un pla per començar a vendre online. Es realitzarà el 29 de juny en línia. 
 
NOTÍCIES
 

Vuit equips catalans a la semifinal de la `Technovation Girls`

Vuit equips catalans a la final de la 'Technovation Girls’

La cimera internacional se celebrarà els dies 12 i 13 d'agost en línia. Dos equips catalans han quedat finalistes a la categoria sènior i sis a la júnior. Un jurat internacional avaluarà els equips en les sessions semifinals i seleccionaran dotze equips finalistes.

 

 Speed Dating Barcelona

Connectant empreses i el talent digital júnior amb 'Speed Dating Barcelona'

La Barcelona Digital Talent (BDT) ens convida a una nova edició del Speed Dating, impulsat per Mobile World Capital Barcelona i Barcelona Activa per a connectar empreses i startups del hub tecnològic de Barcelona amb el talent digital júnior.

 
 
 
AGENDA
 
 
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC