Punt TIC

Setmanari Punt TIC
07 de juny - núm. 844

 
 
XI Cicle TIC i Presó
 
El CEJFE organitza la segona sessió de l'XI Cicle TIC i Presó
 

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) organitza la segona sessió de l'XI Cicle TIC i Presó "Noves experiències de dinamització amb TIC i ludificació als centres penitenciaris". Se celebra el dimecres 9 de juny al matí. Les inscripcions estan obertes.

 
 
Imatge del repositori ReDi
 
Coneixes el repositori Rebost digital?
 

Rebost Digital (ReDi) és un repositori digital i obert on les persones docents poden trobar propostes de treball per a totes les etapes educatives. Es tracta d’un rebost col·laboratiu dissenyat des d’unes premisses d’inclusivitat, d’innovació i de construcció de la ciutadania digital

 
 
Logo del directori d’empreses i entitats vinculades al blockchain
 
Directori d’empreses i entitats vinculades al blockchain
 

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, el Centre Blockchain de Catalunya i la Fundació i2CAT han elaborat i publicat un directori dels agents que conformen l’ecosistema de les tecnologies blockchain i DLT al territori català. Coneix-lo.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Curs en línia per a persones emprenedores de Girona Emprèn

Curs en línia per a persones emprenedores

El curs 'Bases per emprendre en línia amb èxit' de Girona Emprèn es realitzarà els dies 29 de juny i 1 de juliol. Està adreçat a persones emprenedores amb una idea de negoci amb una empresa en funcionament o persones interessades en màrqueting digital.Taullell d`Ofertes de Feina i Voluntariat de Punt TIC

Tens alguna oferta laboral o voluntariat al teu Punt?

El Taullell d'Ofertes de Feina i Voluntariat de Punt TIC és una eina per a donar a conèixer ofertes laborals i/o campanyes de voluntariat que tingueu en marxa al vostre Punt TIC. Si tens un anunci, omple el formulari!  
 
NOTÍCIES
 

 Speed Dating Barcelona

Nova convocatòria de talent digital Speed Dating Barcelona

La Barcelona Digital Talent (BDT) ens convida a una nova edició del Speed Dating, impulsat per Mobile World Capital Barcelona i Barcelona Activa per a connectar empreses i startups del hub tecnològic de Barcelona amb el talent digital júnior.

 

Imatge de la campanya #MyGameMyName

'My Game My Name', una campanya per a denunciar el masclisme als eSports

Telefónica va presentar fa un temps la campanya 'My Game My Name' (#MyGameMyName) on diferents jugadors homes de Movistar Riders van poder comprovar en les seves pròpies carns i sota nicknames femenins,el que suposa per a una jugadora exposar el seu gènere a la comunitat. 

 
 
 
AGENDA
 
 
XII Mostra Sonora i Visual
Del 7 al 13 de juny [+info]
Cicle de Seminaris sobre intel·ligència artificial
14 de juny [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC